İçki ve uyuşturucuyu bırakmak için; 3 kere salavat – bırakmaya niyet – 9 kere Yasin 62.ayeti – 3 kere salavat – 371 kere ya Rahim (Zekeriyya Efendi) (یا رحیم)

—-

Abdülkadir Geylani hazretlerine “Bir günahtan kurtulamıyorum veya bir işi yapamıyorum” dendiği zaman “la ilaheillallah” zikrini çoğaltın buyururdu. İsmail hünerlice hoca

Günahlara karşı soğukluk için-

İçki, Zina, Eşcinsellik, Fuhuş Gibi Günahlardan Kurtulmak İçin

HER GÜN 1000 kere

Yâ samedü min ğayri şebîhin felâ şey e kemislihî yâ samed.

Ey Kendisinin hiçbir benzeri bulunmayan! Herkes kendisine muhtaç olup, kendisi hiçbir şeye muhtaç olmayan ve hiçbirşey kendisine benzemeyen. Ey Samed!

Esma-i idrisiyye Şerhi 9. isim

KİMİN EŞİ ZİNA YAPIYOR EŞİNİ ALDATIYORSA ŞÜPHESİ VARSA..! KOMŞUSUNUN EŞİ DOSTUNUN..! ARKADAŞI BİR YAKINI ZİNA EDİYORSA BUNU OKUSUN %100 TESİRLİDİR..!

CÜBBELİ AHMET HOCAMIZIN DUASI:

Yapılacak dua:

NUR SURESİ 16-18 Ayet-i Kerimeyi BEYAZ ÜZÜM SUYU üzerine 21 kere okuyup ardından üzerine ŞEKER ilave ederek bununla HELVA yada başka yenilecek birşeyler yapıp zinaya müptela (Eşiniz dostunuz komşunuz akadaşınız) bundan yedirirse Allah-u Te’ala’nın izniyle bu beladan kurtulur bir daha zinaya yaklaşamaz..!

İÇKİ VE UYUŞTURUCUDAN KURTULMAK İÇİN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zâriyât Sûresi 15. ayet, 17 kere kantoron yağına okunur. İçki veya uyuşturucuya mübtela olan kimsenin başına yatmadan önce 5 dakika bu yağla masaj yapılır ve 12 saat sonra yıkanırsa, ALLAH’ın izniyle içki veya uyuşturucudan kurtulur. (Remzi Hoca)

Alışkanlıklardan kurtulmak, kişinin etinden et kesmek gibi zordur ama ALLAH Tealanın ayetleri kurtarıcı şifadır.

▪️Ahlakı Kötü Olup da Düzeltmek isteyenler için Yusuf Suresi 53. Ayeti

Kötü ahlaklı olup da kurtulmak isteyen bir kimse günde 15 kere aşağıdaki ayeti kerimeyi okumaya devam ederse kötü ahlaktan kurtulur, Allah’ın izni ile. Kaynağı yok.

▪️Sigarayı bıraktırmak için 13. cüzün başındaki ilk ayeti bir bardak süte 41 defa okuyun, habersiz içirin. Kaynağı yok

۞ وَمَآ أُبَرِّئُ نَفْسِىٓ ۚ إِنَّ ٱلنَّفْسَ لَأَمَّارَةٌۢ بِٱلسُّوٓءِ إِلَّا مَا رَحِمَ رَبِّىٓ ۚ إِنَّ رَبِّى غَفُورٌ رَّحِيمٌ

“Ve mâ uberriu nefsî, innen nefse le emmâretun bis sûı illâ mâ rahime rabbî, inne rabbî gafûrun rahîm.”

“Ben nefsimi temize çıkarmam, çünkü Rabbimin merhamet ettiği hariç, nefis aşırı derecede kötülüğü emreder. Şüphesiz Rabbim çok bağışlayandır, çok merhamet edendir” dedi.

Yûsuf Suresi 53. Ayet