Bol Rızıklara Nail Olmak İçin Fatiha Sûresi Okumak

Seher vaktinde Fatiha Suresi’ni 40 ya da 41 kere okumaya devam eden kişi, hiç yorulmadan ve zahmet çekmeden birçok rızıklara nail olur.

Şihâbüddîn eş-Şercî, el-Fevâîd fi’s-silâtî ve’l-‘avâid, sh:5; Muhammed Hakkî en-Nâzillî, Hazinetü’l-esrâr ve celîletü’l- ezkâr, sh:118; Resâil-i Ahmediyye (76) sh:27

Bol Rızık İçin FATİHA SÜRESİ’ni Okumak

Farz namazlarından sonra her gün Fatiha-i Şerife’yi 18 defa, yatsı namazından sonra ise 28 kere okuyanın rızkı çoğalır.

Sürelerin ve Duaların Fazileti, sh:52 Arif Pamuk

HAYIRLI MURADIN VE RIZKIN BOLLASMASI ICIN OKUNACAKLAR

Sabah namazından sonra 30 öğle namazından sonra 25 İkindi namazından sonra 20 Akşam namazından sonra 15

Yatsıdan sonra 10 kere FATİHA SURESİ okunur. Toplam 100 olur.

Bunu yapan kişinin Hertürlü izzet, itibar Makam, mevki ve Her hayırlı işi olur.

Cübbeli Ahmet Hocamızın Kur’an Kerim’deki Tüm dualar kitabından

Her gün 41 defa Ali Imran suresinin 37. ayeti okunur. Başkası niyetine de okunmak istenirse o kişiye niyet edilerek okunur, rızkı genişler ve üzerindeki bağ çözülür.

https://mektebun.wordpress.com/2021/10/15/rizik-bollugu-icin-bazi-sirlar/

*Besmele<<**>>786 defa okunur, nimet-bol rızk için.

*Fatiha-ihlas suresi<<**>>eve gireceği zaman okunur (nimet-bol rızk için).

*Ayetel kürsü<<**>>170 defa okunur (nimet-bol rızk).

*Ayetel kürsü<<**>>hergün 18 defa okunur (nimet-bol rızk için).

*Ali İmran 26-27. ayetler<<**>>nimet, bol rızk için okunur.

*Maide suresi<<**>>40 defa okunur.

*Ahzab Suresi<<**>>7 defa nasip. kısmet için okunur.

*Saffat Suresi<<**>>Rızkı çoğaltmak için okunur (en iyi 7 defa).

*Şûrâ Suresi 19. ayet<<**>>Abdestli bir defada 16641 kere Yâ Latîf denir. Şûrâ 19. ayet okunup dua edilir.(kuvvetli tesir)

ٱللَّهُ لَطِيفٌۢ بِعِبَادِهِۦ يَرْزُقُ مَن يَشَآءُ ۖ وَهُوَ ٱلْقَوِىُّ ٱلْعَزِيزُ 
Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu). Allah, kullarına çok lütufkârdır, dilediğini rızıklandırır. O, kuvvetlidir, mutlak güç sahibidir. (İsteyen bu ayeti 9, 101, 301, hatta 1001 kere okunabilir)

*Fetih Suresi<<**>>Ramazan ilk gecesi Fetih Suresini üstüste 3 defa okursa, gelecek seneye kadar bol rızk elde eder.

*Vakıa suresi<<**>>İkindi namazından sonra 14 kere okunursa yağmur gibi rızık elde eder.

*Amme Suresi<<**>>ikindi namazından sonra devam edilirse bol nasip elde edilir.

*Şems Suresi<<**>>devamlı okunursa nasip bol bol olur.

*İnşirah suresi<<**>>hergün 7 defa bol rızk için okunur.

*Adiyat suresi<<**>>hergün okuyanın rızkı artar.

*Kafirun-ihlas-felak-nas sureleri<<**>>beraber okuyanın rızkı artar (hadis).

*Kafirun-nasr-ihlas-felak-nas sureleri<<**>>5 sureyi, besmele ile başla, besmele ile bitir(hadis), bol nasip için okunur.

*Nas suresi<<**>>Peygamberimiz bir sahabeye; arkadaşlarının arasında durumu eniyi, rızkı en üstünü olmayı severmisin diye sordu. Buyurdu; o halde 5 sureyi okumaya besmeleyle başla, besmeleyle bitir.

*Maide suresi<<**>>40 defa bol rızk, mal, makam ihsan edilir.

*Meryem Suresi<<**>>41 kere rızık ihsan edilmesi için okunur.

*Felak Suresi<<**>>Çok okuyan, vireden kolay yoldan çok kazanır, biiznillah.

—-

RIZKIN GENİŞLEMESİ İÇİN

Her gün 41 defa Ali İmran suresinin 37. ayeti okunur.Başkası niyetine de okunmak istenirse o kişiye niyet edilerek okunur, rızkı genişler ve üzerindeki bağ(nasipsizlik) çözülür.

OKUNACAK AYETİ KERİM;

إنَّ اللّهَ يَرْزُقُ مَن يَشَاء بِغَيْرِ حِسَابٍ

“innallahe yerzuku men yeşau bi gayri hısab.”

“Allah dilediğine hesapsız rızık bağışlar”

—–

 RIZIK ARTIRAN DUA : Cuma günü ve onun dışında her gün sabah akşam besmele ile birlikte 19 defa şu duayı okursanız rızık sıkıntısı çekmezsiniz ve rızkınız artar : “Bismillahirrahmanirrahim. Ferdün hayyün kayyümün hakemün adlün kuddusün Ve terzüku men teşaaaü bigayri hısaab.”

biiznillah.

• El-Kayyum ism-i şerifi, işlerinde başarılı olmak, rızık genişiliği, düşmanlara galebe çalmak ve ilahi yardım için “Yâ Kayyûm Celle celalühü” diyerek 156 kere okunur.

RIZKIN BOLLAŞMASI, HAYIR KAPILARININ AÇILMASI, BEREKET/ZENGİNLİK İÇİN OKUNACAK TERKİB

1467 YA FETTAH CELLE CELELUHU

1001 KERE FETİH SURESİ 1. AYET

ŞÛRA SURESİ 19. AYET 100 KERE

HERGÜN OKUNUR BELİRLİ BİR SÜRESİ YOKTUR ÖMÜR BOYU FAYDALANABİLİRSİNİZ İNŞALLAH

(Kaynağı yok)

RIZKIN ARTMASI VE MÜLK SAHİBİ OLMAK İÇİN

.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cuma Geceleri 1001 Defa “YÅ KERÎM YÂ RAHÎM” Esmalarını Okuyup Bunu Sürekli Devam Ettiren Kimselere Allâh Celle Celâluhû En Kısa Zaman da Pek Çok Mal Verir. Pek Çok İhtiyacını Giderir.

(İmâm-ı Gazâlî (Rahimehullah)

RIZIK BOLLUĞU İÇİN OKUNACAK DUÂ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aşağıdaki âyet-i celile, Zâriyât sûresi 58. âyeti olup akşam ve sabah veyâhud beş vakitte on birer kerre okunacaktır:

إِنَّ ٱللَّهَ هُوَ ٱلرَّزَّاقُ ذُو ٱلْقُوَّةِ ٱلْمَتِينُ

İnna’llâhe hüve’r-razzâku zû’l-kuvveti’l- metîn.

Şüphesiz Allah rızık verendir, güçlüdür, çok kuvvetlidir.

Kadir Suresi 36 defa okunup, su dolu kaba üflenirse ve o su yeni bir elbise üzerine serpildiğinde; o elbiseyi giyenin rızkı artar. (Remzi Hoca)

KISMET AÇMAK İÇİN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

İşleri ters gidip, geçim sıkıntısı çekmekte olan bir kişi, herhangi bir ayın, Salı, Çarşamba ve Perşembe günlerinde oruç tutar, Cuma akşamını da tevbe, istiğfar ve salavat ile meşgul olup, hacet namazı kılar, Zuhruf Suresinin 69…73 ayetlerini 90 kere okursa, kısmeti açılır, rızkı bollaşır. (Remzi Hoca)

Bekar gençlere müjde…

Zenginlik-Bol Rızık

Rızık Genişliğine Nail Olmak İçin Yâsîn Suresi Okumak

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1️⃣-) Her kim yatsı namazından sonra Yâsîn Suresi’ni, aralarında asla konuşmamak kaydıyla 41 kere okur, ardından da aşağıda yazılı olan duayı okursa, (çok çalışmadan) uyusa bile rızkını başının altında bulur (isteklerine ve rızık genişliğine kolayca kavuşur).

Bu dua şöyledir: “Allâhümme in kâne rızkî fi’s-semâi fe enzilhü, ve in kâne fi’l-erdı fe e(kh)richü, ve in kâne fi’l-behrı fe etli’ğhü, ve in kâne be’îden fe karribhü, ve in kâne karîben fe yessirhü, ve in kâne kalîlen fe kessirhü, ve in kâne kesîran fe hevvinhü, ve bârik lî fîhi, verzüknî min haysü lâ ehtesibü rızkan halâlen tayyiben ğadekan sehan tabekan mübâraken fîhi hattâ lâ yekûne li ehadin min (kh)alkıke ‘aleyye fîhi minnetün, vec’al yedî ‘ulyâ bi’l-i’ğtâi ve lâ tec’al yedî süflâ bi’l-isti’ğtâi, inneke ‘alâ külli şey’in kadîr”

اَللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي فِي السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْبَحْرِ فَأَطْلِعْهُ، وَ إِنْ كَانَ بَعِيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كَانَ قَرِيبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كَانَ قَلِيلًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كَانَ كَثِيرًا فَهَوِّنْهُ، وَ بَارِكْ لِي فِيهِ، وَارْزُقْنِي مِنْ حَيْثُ لَا أَحْتَسِبُ رِزْقًا حَلَالًا طَيِّبًا غَدَقًا سَحًا طَبَقًا مُبَارَكًا فِيهِ حَتَّى لَا يَكُونَ لِأَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ عَلَيَّ فِيهِ مِنَّةٌ، وَجْعَلْ يَدِي عَلْيَا بِا لْإِعْطَاءِ وَ لَا تَجْعَلْ يَدِي سُفْلَى بِا الْإِسْتِعْطَاءِ، إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْئٍ قَدِيرٌ

“Ey Allâh! Rızkı gökteyse onu indir, yerdeyse onu çıkar, denizdeyse su üstüne çıkar, uzaksa yakın et, yakınsa kolay et, azsa çok et, çoksa müyesser et ve benim için bereketli et, beklediğim ve beklemediğim her yerden bana helal, temiz, mübarek, bol ve çok rızıklar ihsan et ki kimsenin bana karşı bir minneti (başa kakması) olamasın. Sen benim elimi, vererek üstte olan el yap, isteyerek altta olan el yapma. Şüphesiz Sen her şeye hakkıyla gücü yetensin.” [Ahmed ed-Deyrabî, el-Mücerrabât, sh:14; Seyyid Süleymân el-Huseynî, Kenzü’l-havâs, 2/79]

2️⃣-) Rızkı dar, kazancı az ve maddi olarak geçim hususunda sıkıntıda bulunan bir kimse cuma gecesi sabaha karşı (imsaktan önce) kalkıp abdest alarak iki rekat namaz kıldıktan sonra kıbleye karşı dizüstü oturup Besmele-i Şerife ile 3 kere İhlâs Suresi ve 1 defa Fâtiha-i Şerife okuduktan sonra Yâsîn Suresi’ni okumaya başlar ve:

سَلَامٌ قَوْلًا مِنْ رَبٍّ رَحِيمٍ ﴿٥٨﴾

(Yâsîn Suresi:58) ayet-i kerimesine gelince: “Allâhümme innî es’elüke bi hakkı hâzihi’s-sûrati’ş-şerîfeti, ve bi hakkı selâmün kavlen min Rabbi’r-Rahîmin, en terzükanî rızkan halâlen tayyiben, allâhümme innî e’ûzü bike min şiddeti’l-fekri ve belâi’d-deyni, allâhümmec’alnî mine’ş-şâkirîn”

اَللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بٍحَقِّ هَاذِهِ السُّورَةِ الشَّرِيفَةِ، وَ بٍحَقِّ سَلَامٌ قَوْلًا مِنْ رَبٍّ رَحِيمٍ، أَنْ تَرْزُقَنِي رِزْقًا حَلَالًا طَيِّبًا، اَللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنْ شِدَّةِ الْفَقْرِ وَ بَلَاءِ الدَّيْنِ، اَللَّهُمَّ اجْعَلْنِي مِنَ الشَّاكِرِينَ

“Ey Allâh! Bu (Yâsîn) sure(si)nin hakkı için ve ‘Selâmün kavlen min Rabbi’r-Rahîm’ hakkı için Senden helal, (bütün şüphelerden) tertemiz bir rızıkla beni rızıklandırmanı istiyorum. Ey Allâh! Fakirliğin zorluğundan ve borç belasından Sana sığınıyorum. Ey Allâh! Sen beni şükredenlerden eyle” duasını 21 defa okuduktan sonra sureyi okumaya devam edip bitirir.

Yâsîn Suresi’ni bu tarif edildiği şekilde toplam 3 kere okur ve ardından 3 kere de Rasûlullâh ﷺ’e salevat-ı şerife getirip rızık derdini Allâh-u Te’âlâ’ya arzederse, duası kabul olup bir daha rızık endişesi çekmez ve birçok nimetlere kavuşur. [Seyyid Süleymân el-Huseynî, Kenzü’l-havâs, 2/83-84]

🔲

2️⃣-) Âyete’l-Kürsî’yi sonrasındaki iki ayet-i kerime ile beraber (Bakara Suresi:255-257’yi) her (farz) namazın ardından okuyan kişiyi Allâh-u Te’âlâ

fakirlikten muhafaza ederek ummadığı yerden rızıklandırır.

[Muhammed ibnü Ahmed et-Temîmî, Havâssu’l-Kur’âni’l-‘Azîm, Süleymâniye Kütüphânesi, Servili, rakam:227, verak:14a-14b]

▪️

7️⃣-) Rızık hususunda darlık yaşayan bir kişi Âyete’l-Kürsî’yi harfleri adedince 170 kere okuduktan sonra 3000 kere: “Yâ Kâfî! Yâ Ğaniyy! Yâ Fettâh! Yâ Razzâk!”

يَا كَافِي! يَا غَنِيُّ! يَا فَتَّاحُ! يَا رَزَّاقُ!

“Ey (her şeye yeten) Kâfî! Ey (kimseye muhtac olmayıp herkesin Kendisine muhtac olduğu) Ğaniyy! Ey (her hayır kapısını açan) Fettâh! Ey (mahlukatını çeşit çeşit rızıklarla bolca rızıklandıran) Razzâk!” diye zikrederse, Allâh-u Te’âlâ’nın izniyle kimseye muhtac olmaz. [Muhammed Hakkî en-Nâzillî, Hazînetü’l-esrâr ve celîletü’l-ezkâr, sh: 144]

▪️

Sabah Namazının Sünnetinden Sonra Farzından önce

121 kere

EI MELİKÜ ismi Şerifini Zikrini çekmeye Devam edenin Rızkı Biiznillah Bollaşır. Cübbeli hoca

Yorum bırakın