İçki ve uyuşturucuyu bırakmak için; 3 kere salavat – bırakmaya niyet – 9 kere Yasin 62.ayeti – 3 kere salavat – 371 kere ya Rahim (Zekeriyya Efendi) (یا رحیم)

—-

Uyuşturucu, içki, kumar, zina gibi bağımlılıkları olanlar İçin reçete

Uyuşturucu, içki, kumar, zina gibi bağımlılıkları olan kimselere aşağıdaki sûreler; suya okunup 21 gün boyunca İçirilirse o bağımlılıktan kurtulurlar, biiiznillah.

3 Münâfikûn Sûresi,

7 Âyete’l-Kürsî, felak, nâs,

1 Fâtiha Sûresi,

7 İnşirâh Sûresi,

21 Salavât-ı Şerîfe,

7 Cin Sûresi

——-

AYRICA; ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN, BAĞIMLILIKLARDAN KURTULMAK İÇİN OKUNAN ÂYETİ KERİMELER VE OKUMA USULÜ

Maide Suresi’nin 90-91 ve 92. Ayet-i Kerimelerini hergün 41 defa okuyup suya üflersek ve bu okumaya 41 gün devam edersek sonrasında o suyu içki müptelası olmuş esrar, eroin, sigara ve kumar gibi bağımlılıkları olanlara içirirsek Allah’ın izniyle o kötü huyundan vazgeçecektir.

———

KİMİN EŞİ ZİNA YAPIYOR EŞİNİ ALDATIYORSA ŞÜPHESİ VARSA..! KOMŞUSUNUN EŞİ DOSTUNUN..! ARKADAŞI BİR YAKINI ZİNA EDİYORSA BUNU OKUSUN %100 TESİRLİDİR..!

CÜBBELİ AHMET HOCAMIZIN DUASI:

Yapılacak dua:

NUR SURESİ 16-18 Ayet-i Kerimeyi BEYAZ ÜZÜM SUYU üzerine 21 kere okuyup ardından üzerine ŞEKER ilave ederek bununla HELVA yada başka yenilecek birşeyler yapıp zinaya müptela (Eşiniz dostunuz komşunuz akadaşınız) bundan yedirirse Allah-u Te’ala’nın izniyle bu beladan kurtulur bir daha zinaya yaklaşamaz..!

İÇKİ VE UYUŞTURUCUDAN KURTULMAK İÇİN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zâriyât Sûresi 15. ayet, 17 kere kantoron yağına okunur. İçki veya uyuşturucuya mübtela olan kimsenin başına yatmadan önce 5 dakika bu yağla masaj yapılır ve 12 saat sonra yıkanırsa, ALLAH’ın izniyle içki veya uyuşturucudan kurtulur. (Remzi Hoca)

Alışkanlıklardan kurtulmak, kişinin etinden et kesmek gibi zordur ama ALLAH Tealanın ayetleri kurtarıcı şifadır.