Bir kimse çocuğunun üzerine Bakara sûresinin ilk dört âyetini, Ayetel Kürsi ve sonrasındaki iki âyeti ve Bakara sûresinin son 3 âyetini okursa, şeytan yaklaşamaz, çocuğunda istemediği bir şeyle karşılaşmaz.

Çocukların itaatkâr olması için; her gün dört yüz defa Esma-ül Hüsnadan “Ya Hadi (Celle Celalühü) ismi okunur.

Çocukların dindar ve iyi huylu olması için; Esma-ül Hüsnadan ” Ya Vacid (Celle Celalühü) ismi şerifi her gün 14 defa okunur.

İtaâtsiz, söz dinlemeyen çocuğun ya da hanımın alnından bir saç alıp, bin kere Esma-ül Hüsnadan ” Ya Şehid (Celle Celalühü) ismi okunursa, ahlâkı düzelir.

Çocuğun huyunun güzel olması için; sabah namazından sonra çocuk uyurken yüzünen doğru 21 defa ” Ya Şehid (Celle Celalühü) ismi şerifi okunup, yüzüne nazar edilir, dua edilir.

Çocuk üzerine yedi defa “Ya Berru (Celle Celalühü) isminin okunması, çocuğun korunması ve güzel ahlâklı olmasına vesiledir.

Asi, Yaramaz Çocuklar İçin ❗

Ahkaf Suresi, 15. ayet evladın hayırla ıslah olması, anne babasına hayırlı bir evlat olması niyetiyle 21 gün boyunca hergün

Akşam ile yatsı namazı arasında 3 defa bu niyetle okunur. Çocuğun üzerine ve suya nefes edilir, uyurken üzerine serpmek, bu sudan içirmek fayda verir, biiznillah. (Tesiri çok kuvvetlidir, inanarak yapılmalıdır)

Ana-Babaya isyan eden evlat için dua

Anne ve Babasına isyan eden bir evlat için her gün bu ismi şerife devam edilirse Allahü Teâlâ’nın izini ile ebeveyne karşı itaakkar birisi olur.

Erbaini idrisiyyede geçen bu İsmi şerif..

” YÂ TAMME FELÂ TESİFÜ’L ELSUNU KULLE KUNHİ CELÂALİHİ VE MÜLKİHİ VE İZZİHİ YÂ TAMM”

ANLAMI: “Ey her bakımdan tastamam olup,yüceliğinin,saltanatının ve izzetinin tüm yönlerini dillerin vasfedemediği Zat! Yâ Tamm”

Bu ismi şerifi okuyabilidğiniz kadar okuyun yada 1001 defa her gün okuyarak en az 21 gün devam edin.

kaynak.Erbaini İdrisiyye( Ahmet Mahmut ünlü)
*****************************************

AYRICA BUDA TAVSİYE EDİLİR!

EVLADI ISLAH IÇIN.
*Ahkaf Suresi, 15. ayet<>3 defa bu niyetle okunur. Üzerine ve Suya nefes edilir, uyurken üzerine serpmek, bu sudan içirmek fayda verir, biiznillah. Çok kuvvetlidir, ihlasla yapılmalı, fayda edeceğine inanmalı. Denenmiştir. Mevlana Ömer Palenpûrî’nin mektup ve sayfalarında bulundu.

Yorum bırakın